get this widget here

Followers

CARA TEMPAHAN


* Berikan kod barangan dengan betul. Sila beri masa untuk check stocks availability terlebih dahulu. Saya akan call/sms untuk memaklumkan status item yang dikehendaki.


* Maaf...booking tidak diterima buat sementara waktu kerana stok amat terhad bagi setiap barangan. Kadangkala berlaku masalah yang merumitkan proses tempahan. First come first served basis.


* Bayaran boleh dilakukan ke akaun yang akan saya berikan kemudian. Penghantaran biasanya akan dilakukan pada setiap hari Jumaat  selepas pembayaran diterima. Ini hanya untuk sementara waktu berikutan masalah yang tidak dapat dielakkan.


* Sekiranya berlaku masalah terhadap barangan sila maklumkan dalam tempoh 3 hari selepas ia diterima. Penukaran bagi sebarang kesilapan penghantaran boleh dibuat dalam tempoh tersebut. Namun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kerosakan yang berlaku sewaktu penghantaran dibuat.


Sila pastikan anda benar2 inginkan produk kami kerana sebarang pembatalan selepas pembayaran tidak akan dilayan.


* Boleh hubungi talian 013-3560482 dan sms semasa waktu bekerja sebelum membuat pembayaran. Respon akan cuba diberikan dalam masa 24 jam melalui email, sms atau facebook. Sila maklumkan melalui email/sms sekiranya tiada respon dalam tempoh tersebut kerana berkemungkinan ada masalah semasa submit borang tersebut.